Naudts Gardens

Zwemvijvers

Een tuin met een zwemvijver?

Het is de droom van velen onder ons. U moet heus niet altijd een reis boeken om buiten in het zonnetje te genieten van een frisse duik, integendeel. Wilt u voortuin tijdens de warme zomerdagen kunnen genieten van een eigen zwemvijver? Dan is Naudts Gardens de specialist die u zoekt!

 

 

Zwemmen met Naudts Gardens

Naudts Gardens zorgt ervoor dat een zwemvijver in uw eigen tuin niet enkel en alleen is weggelegd voor de paar enkelingen. Neen, vandaag bent u aan de beurt en wel in het gezelschap van onze professionele hulp. Bovendien zijn we niet alleen gedreven in de aanleg van zwemvijvers, wij bouwen alle zwemvijverdromen zorgvuldig uit, ongeacht de grootte en soort die u wenst.

Hoe leg ik zelf een zwemvijver aan?

Het aanleggen van een zwemvijver is niet eenvoudig. Je dient rekening te houden met de juiste verhoudingen, met een minimum diepte van 140 cm- 160 cm (om te kunnen zwemmen), de grootte van de zwemvijver, het gebruik van de juiste materialen, de juiste verhouding zwemijver /filterend gedeelte, beplanting enz. Kortom, het is zeer sterk aangeraden om uw zwemvijver te laten aanleggen door een specialist. 

 

Offerte zwemvijver

 

 

Wat kost een zwemvijver?

De kostprijs van een zwemvijver is afhankelijk van tal van factoren:

  • Grootte en diepte
  • Een gemetste zwemvijver is goedkoper dan een betonnen zwemvijver
  • Beschermvilt: een beschermvilt met EPDM met 3D is goedkoper dan PVC-rollen
  • Is de ligging waar je jouw zwemvijver wilt graven gemakkelijk bereikbaar?
  • Keuze van de randstenen
  • Groote van de lava bak (filterend gedeelte)
  • Al of niet verlichting
  • Keuze van beplanting

 

Algemeen moet je grofweg rekening houden met een budget van minimum € 20.000 tot € 45.000.

Zwemmen, het hele jaar door

Op reis hebt u het misschien al wel vaker meegemaakt: een heerlijke zwemvijver, met fris water dat glinstert in de zon, waarin u eender wanneer kan duiken en verfrissen. Wel, Naudts Gardens brengt voortaan vakantie aan huis, want met een zwemvijver van onze hand, geniet u jarenlang van een eigen zwemvijver wanneer u maar wilt.

 

 

Zwemvijvers voor ieders prijsbudget...

...zonder in te boeten op kwaliteit! Want bij Naudts Gardens denken we met u mee; we houden rekening met al uw vereisten, dus ook met de budgettaire beperkingen. Naargelang de wensen, maar ook de grenzen, die u ons oplegt, gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing, die voldoet aan al uw persoonlijke voorwaarden, alsook aan deze van de meest strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

 

Zowel wat betreft een installatie, als een renovatie of een onderhoud: onze jarenlange ervaring en persoonlijke toewijding hebben ervoor gezorgd dat we de beste klantenservice en nazorg kunnen garanderen. Onze eigen zwemvijverspecialisten en -techniekers stellen alles in het werk om u zo veel mogelijk zwemplezier te bezorgen!