Naudts Gardens

Tuinen

Groene perfectie rondom uw thuis?

Wel, wij zorgen voor een overall harmonie, zowel in uw voor- als achtertuin!

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige of een complexe tuinsfeer, wij zorgen voor een naadloze overgang tussen uw woning en uw tuin.

 

Eenheid maakt macht

Onze oplossingen stralen buiten exclusiviteit en klasse ook een duidelijke harmonie uit, namelijk deze met het omliggende landschap enerzijds en met uw huis anderzijds. Doet u beroep op Naudts Gardens voor uw tuinontwerp en -aanleg? Dan bent u verzekerd vaan een eindresultaat dat zowel uw persoonlijke tuinvoorkeuren als het karakter van uw woning weerspiegelen.

Stijlen naar wens

Hebt u een moderne woning? Dan gaan we aan de slag met strakke lijnen, kunstwerken en vooral: veel groen. Is landelijkheid troef aan huis? Dan gaan we veeleer gebruik maken van speelse accenten. Verkiest u echter een stadstuin? Dan zorgt Naudts Gardens voor verrassende elementen, die zorgen voor rust, stilte en intimiteit: heerlijk middenin het woelige stadsleven!

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud

Bij Naudts Gardens zit u goed voor een totaalpakket van services. Weet u bijvoorbeeld niet waar te beginnen, maar wilt u doodgraag een nieuwe look in uw tuin? Of hebt u misschien wel enkele ideeën en concepten in gedachten, maar zoekt u een professionele partner voor de uitvoering ervan?

 

Wij zorgen ervoor dat al uw dromen en wensen worden opgezet in hemel op aarde. Een groene hemel that is. Van het ontwerp tot de aanleg en het latere onderhoud: Naudts Gardens gaat er prat op dat u jarenlang zal kunnen genieten van uw tuin in al haar facetten!