Naudts Gardens

Zwembaden

Een tuin met een zwembad?

Het is de droom van velen onder ons. U moet heus niet altijd een reis boeken om buiten in het zonnetje te genieten van een frisse duik, integendeel. Wilt u voortuin tijdens de warme zomerdagen kunnen genieten van een eigen zwembad? Dan is Naudts Gardens de specialist die u zoekt!

 

Zwemmen met Naudts Gardens

Naudts Gardens zorgt ervoor dat een zwembad of zwemvijver in uw eigen tuin niet enkel en alleen is weggelegd voor de paar enkelingen. Neen, vandaag bent u aan de beurt en wel in het gezelschap van onze professionele hulp. Bovendien zijn we niet alleen gedreven in de aanleg van zwembaden en zwemvijvers, wij bouwen alle zwembaddromen zorgvuldig uit, ongeacht de grootte en soort die u wenst.

Zwemmen, het hele jaar door

Op reis hebt u het misschien al wel vaker meegemaakt: een heerlijk zwembad, met fris water dat glinstert in de zon, waarin u eender wanneer kan duiken en verfrissen. Wel, Naudts Gardens brengt voortaan vakantie aan huis, want met een zwembad van onze hand, geniet u jarenlang van een eigen zwembad wanneer u maar wilt.

 

’s Zomers kan u plonzen en voetje baden tijdens de warmere dagen of eenvoudigweg relaxen aan de rand van het zwembad met een goed boek. ’s Winters kan u – met behulp van een zwembadafdekking en/of zwembadverwarming op maat – eveneens een duik nemen, zelfs bij de allerkoudste temperaturen. Klinkt dat ideaal in de oren? Dan is het overwegen van een zwembad zeker de moeite waard!

Zwembaden voor ieders prijsbudget...

...zonder in te boeten op kwaliteit! Want bij Naudts Gardens denken we met u mee; we houden rekening met al uw vereisten, dus ook met de budgettaire beperkingen. Naargelang de wensen, maar ook de grenzen, die u ons oplegt, gaan wij op zoek naar de meest geschikte oplossing, die voldoet aan al uw persoonlijke voorwaarden, alsook aan deze van de meest strenge kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

 

Zowel wat betreft een installatie, als een renovatie of een onderhoud: onze jarenlange ervaring en persoonlijke toewijding hebben ervoor gezorgd dat we de beste klantenservice en nazorg kunnen garanderen. Onze eigen zwembadspecialisten en -techniekers stellen alles in het werk om u zo veel mogelijk zwemplezier te bezorgen!