Naudts Gardens

Tuinarchitectuur

De perfecte tuin hebben?

Waar esthetiek en functionaliteit tezamen zegevieren? Waar u tot rust kan komen in om het even welke periode van het jaar? Het hoeft niet langer een droom te zijn, want met een tuinontwerp van Naudts Gardens kan u al uw tuinwensen realiseren.

Een passend tuinontwerp door een uitgekiend stappenplan

Om tot deze thuis te komen, bekomen we ons tuinontwerp in drie stappen, waaraan we ons te allen tijde aan houden:

 

Kennismakingsgesprek: dit is het eerste gesprek tussen u als klant enerzijds en Naudts Gardens als tuinaannemer anderzijds. We luisteren naar uw ideeën, uw wensen en uw verwachtingen en stellens onszelf en onze werking voor met behulp van foto’s en een portfolio van tevreden klanten. Dit gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en op het gebied van budget en planning kunnen we u ter plaatse een raming bieden.

 

Opmetingen: besluit u met ons in zee te gaan, dan gaan we over tot de werkelijke opmaak van een ontwerp. Hiervoor is een concreet en correct beeld van uw tuin nodig, dus komen onze specialisten langs voor een uitgebreide terreinstudie. Hierbij worden alle nodige opmetingen en gegevens verzameld in de vorm van een grondplan.

 

Conceptie en design: op basis van onze bevindingen, gaan we over tot een ingekleurd tuinplan op maat van uw behoeften en wensen. Aangepast aan zowel de omgeving als aan uw woning, creëren we een tuinontwerp en bijhorend uitvoeringsplan. Dit is inclusief beplantingen, bestratingen, verlichtingselementen, eventuele waterpartijen, enzoverder, zodat een harmonieus geheel wordt bereikt, dat zowel op technisch als budgettair gebied haalbaar is.

Een geslaagde tuin voor sfeer in ieder seizoen

Ons streefdoel is om een tuin te ontwerpen, die volledig aansluit bij uw manier en stijl van leven. Zowel bij uw praktische behoeften als bij de stijl van uw woning. Of u nu een kleine of grote tuin hebt, of eentje wilt in een strakke of gezellige uitvoering: Naudts Gardens staat garant voor een geslaagd tuinontwerp dat u het hele jaar door sfeer en ambiance belooft.

 

Wij beschouwen ieder tuinontwerp als een uitdaging, eentje waarbij we onze ervaring en knowhow willen combineren met inspiratie op uw smaak en persoonlijkheid. Eentje die van uw woning en uw tuin een echte thuis maakt.