Naudts Gardens

Tuinonderhoud

Het hele jaar door genieten van uw tuin, jaar na jaar opnieuw? Naudts Gardens staat graag in voor het onderhoud van uw tuin na de realisatie van uw project. Eenmalig of eerder grootschalig via periodieke onderhoudswerken: wij voorzien een passende onderhoudshulp naargelang uw wensen.

 

Belang van tuinonderhoud

Na de aanleg van uw tuin bent u gesetteld voor onvergetelijke momenten alleen en/of met uw gezin. Maar hierna is onze uitdaging nog lang niet afgelopen, want wij zorgen er ook graag voor dat uw tuin het hele jaar door in topvorm verkeert. Hoe? Door een onderhoudsploeg op maat van uw tuin. Door professionele tuinmannen, die op regelmatige basis worden bijgeschoold om uw tuin optimaal te kunnen verzorgen met de allernieuwste technieken beschikbaar op de markt.

Onderhoudscontract met Naudts Gardens

Naudts Gardens biedt voor iedere tuinvraag een passend antwoord, ongeacht de omvang van het onderhoud. En bovendien kan u niet alleen als particulier op ons rekenen, maar ook als bedrijf. Een netjes onderhouden tuin betekent immers het uithangbord van zowel uw woning als van uw bedrijf!

Onderhoud zonder zorgen

Naargelang uw eigen mogelijkheden en behoeften, kan u bij ons opteren voor een eenmalig onderhoud of net een onderhoud op periodieke tijdstippen. Hiervoor stellen we graag een onderhoudscontract op, zodat u zorgeloos kan genieten van uw tuin. Laat uw agenda dus geen onderhoud toe? Of hebt u eenvoudigweg geen zin of niet de nodige middelen om dit onderhoud zelf te voorzien?

 

Doe dan beroep op ons vakkundig team van tuinspecialisten, die uw tuin onder andere voorzien van:

  • Winter- en zomersnoeiwerken
  • Scheren en trimmen van hagen en heggen
  • Ziekte- en onkruidbestrijding
  • Vervangen/aanpassen van beplanting
  • Frezen van stonken en vellen van bomen