Naudts Gardens

Aanleg van tuinen & zwembaden

Welkom bij Naudts Gardens

Ons groenbedrijf groeide doorheen de jaren uit tot een toonaangevende speler in de tuinsector en bouwde een jarenlange ervaring en doorgedreven expertise op, die tezamen de perfecte combi vormen voor een uitgebreide dienstverlening. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, van zwembaden tot poolhouses en tuinpaden: wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Overtuig uzelf met onze realisaties

Een betrouwbare partner vinden voor uw tuin is vaak een queeste van lange duur. Tijdens uw zoektocht bent u ongetwijfeld al op enkele van onze tuinaannemer-collega’s gestuit. Maar dan rijst de vraag al snel: waarom kiezen voor Naudts Gardens? Wat onderscheidt ons nu precies van de rest van onze concurrenten? Wel, onze realisaties en getuigenissen spreken voor zichzelf.

Naudts gardens vs Kwaliteit

 

Naudts Gardens hanteert een simpele doelstelling: een 100% tevredenheidsgarantie door te kiezen voor topkwaliteit. Hoe we dit bereiken? Door het hele project door te waken over de kwaliteit van zowel de esthetiek als de functionaliteit. Beplantingen, verhardingen, technische installaties, gebruikte materialen, noem maar op: bij ons geniet alles stuk voor stuk van onze volledige aandacht en zorg!